Blog

Latest Industry News

Fagylaltpult – a legszebb

Volt régen egy ma is aktuális idézet. Ugye mindenki emlékszik: “Dolgozni csak pontosan és szépen….” Ezért imádjuk mi is ezt a szuper olasz gyárat, melynek egyik vezető termékei a prémium kategóriás  IFI fagylaltpultok.  Talán nem csak a cukrászoknak érdekes ez a cikk! Mitől is jobbak vajon, mint egy átlagos fagylaltpult?

Ezekben a pultokban olyan kifinomult a hűtéstechnikai rendszer, hogy egyáltalán nem sérül a fagylalt minősége. Vegyük például a jelenleg kifejlesztett új “hibrid” modelt, ahol  a leolvasztási folyamatban, egy kisegítő  hideg levegő áramlik a bemutatótérbe, ami nem engedi a minőségromlást, olvadást. A képünkön szereplő Cubika modell számos variációban elérhető, fagylaltpult, mely télen átalakítható  süteményes pultnak,  süteményes pult,  csokoládé hűtő, melegentartó, így számos pultkombináció elérhető belőle. Ráadásul a cég legtöbb hűtője un. “Acustic Comfort System”-mel van ellátva, ami szabályozza  a zajszintet, hisz a dolgozók egész napjukat ezek mögött töltik.  És ha ez még mind nem lenne elég, egy egész fagylaltüzletet vásárolhatunk és kis pop-up store-t, mely kinyitható és összecsukható bármely bevásárlóközpontban és kinyitva is csupán 5,14 négyzemétert kell bérelnünk mozgó boltunknak. Nem véletlen, hogy több kiállításon innovációs díjat nyert vele a cég.

Többi  pultjukat ( bárpult, süteményes pult, fagylaltpult) mind mind híres olasz designerek fémjelzik.  …mert ugye a lényeg a részletekben rejlik:  teljes vizualitás, önműködően záródó üvegfelépítmények, párásodásmentes üvegfelületek, kompakt retro fix kerek tégelyek stb. Természetesen nemcsak egyedi termékek rendelhetők, hanem a komplett boltberendezésben is segítségünkre tudnak lenni. Kapcsolatunk most kezdődik ugyan, de mi már most nagyon szeretjük!

Hozzászólás

Az email címe nem fog nyilvánosan megjelenni*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top