Blog

Latest Industry News

Hűtött munkaasztal – segítőtárs a konyhában

A hűtött munkaasztal nem csak a nagykonyhában, hanem egy pékségben, kisebb boltban is nagy szolgálatot tehet, ahol élelmiszerek feldolgozását végezzük higiénikus környezetben. Egyszerűbb megoldás lehet például, amikor a rozsdamentes tetejű fagyasztóládán dolgozunk, ez egyben igen költséghatékony is. Nagyobb forgalmú helyen persze a profi  munkaasztal az igazi megoldás, melyet vásárolhatunk egyszerűbb ajtós kivitelben, de kombinálhatjuk praktikusabb fiók összeállításokkal (feles/harmados méretben). A fiókokra felülről jobban ráláthatunk, így meggyorsítja a munkafolyamatot, jobb, mintha az ajtós változatban keresgélnénk.

Létezik hagyományos rozsdamentes hűtött munkaasztal, GN méretben konyhai használatra akár freccsenő vízvetővel a hátsó részén, akár anélkül. A bárpultba építhető hűtött munkaasztal általában csak 60-70 cm mélységű. A legmélyebb pedig a pizzaelőkészítő munkaasztal ill. a pékipari munkapult, ami az EN tálcák méretéhez illik. Vannak olcsóbb rozsdamentes munkaasztalok és vannak gránit munkalappal, és pizza feltétvitrinnel ellátott drágább termékek. Nagykonyhákba ajánlott minden apró helyet kihasználva a gépek alá helyezhető alacsony rozsdamentes munkaasztalt állítani. 90 cm-től a  2 méteresig több méretben is kaphatóak. A hűtött munkaasztal a szakácsok barátja, hiszen minden sokszor használt alapanyagot elnyel, így ha logikusan tárolunk bennük sok munkafolyamat meggyorsítható. Kiegészítésként használhatjuk a salátahűtő változatot is, ami akár egy kisebb önkiszolgáló büfében is kiválóan teljesít az üzlettérben. Ha szeretné megkönnyíteni munkáját nézzen körül honlapunkon!

Hozzászólás

Az email címe nem fog nyilvánosan megjelenni*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top