Blog

Latest Industry News

Ipari hűtő – felsőfokon

A milánói Host kiállítás a gasztrotechnika fellegvára kétévenként. Az olaszok tudnak valamit, mesterei a vendéglátásnak. Ide jutottunk el az idén is, hogy feltérképezzük az ipari hűtő piacot. Itt találkozhatunk beszállítóink színe-javával, eszmecsere a szakmában a legjobbakkal. Nem véletlen, hogy kizárólag európai gyárakkal, forgalmazókkal dolgozunk együtt immár lassan 25 éve. Hogy miket is láttunk?

Természetesen sok standon a standard távol-keleti beszerzések, amik minden második üzletben megtalálhatók. Megnéztük, továbbmentünk, majd beleütköztünk életünk legszebb, legmodernebb fejlesztésébe, egy süteményes vitrinbe, amely belső világítása változtatta színét, teleszkópos fiókkal lehet a termékekhez jutni és minden oldalon üveg, valami ilyesmi:

A gyártóval tárgyalásokat folytattunk, reméljük több terméküket fel tudjuk venni kínálatunkba, bár nyilván a prémium kategóriát fogják erősíteni. Portugál beszállítónk standján modern csemegepult, az új trendeknek maradéktalanul megfelelő tejhűtő és apró 1 méteres feltéthűtő szerepelt.

Büszkék vagyunk, hogy sokkoló hűtő kategóriában a legjobbat forgalmazzuk, a gyár állandó fejlesztésekkel hívja fel magára a figyelmet immár 20 éve. Olyan akár számítógépre kapcsolható elektronikával gyárják a hűtőket, hogy bármely ciklussal dolgozhatunk (tartósítás, aszalás, gyorsfagyasztás stb.) sőt recepteket menthetünk el a memóriába, így legközelebb az ennek megfelelő  húst készíthetünk, tartósíthatunk, egy állandó minőséget kapunk.

Megérte mindenképp a három napos látogatás, gyakorlatilag kb. 30 kilométert tettünk a lábunkba, az olaszok valóban mesterei a vendéglátásnak.  Újdonságainkat hamarosan weboldalunkon is viszontláthatják. Mindig a minőség elkötelezettjei  voltunk és azok is maradunk, így ha hosszútávra gondolkodik keressen bátran minket!

Hozzászólás

Az email címe nem fog nyilvánosan megjelenni*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top