Blog

Latest Industry News

Rozsdamentes hűtőpult kávézókba

Miről is írtunk régen a hűtés témakörben, már nehéz olyat találni? A rozsdamentes  hűtőpult sokban járul hozzá a szakács, eladó, mixer hatékony munkavégzéséhez. Sokféle rozsdamentes hűtőpult létezik:

-nagykonyhákba GN méretű munkaasztal,

-saláta hűtőpult,

-konyhagépek alá rakható alacsony rozsdamentes pult,

-pizzakészítéshez használható speciális gránit tetejű pult, feltétvitrinnel,

-keskenyebb bárpultba építhető, ajtós, vagy fiókos pult

-mélyebb, pékségekbe, cukrászdákba tálcáknak kialakított rozsdamentes hűtőpult ….és még sorolhatnám.

Jelenleg egy, az egyre szaporodó kávéházi kultúra segítségeként kedvenc gyárunktól felvettünk választékunkba egy beépíthető rozsdamentes pultot, ahol az aggregátház felett a kávézaccnak kialakított zseb is megtalálható. Ez a pult háromféle méretben érhető el, 60 cm-es mélységben.Amennyiben az italoknak  (márpedig ez a megoldás a nagyobb forgalmú vendéglátóipari egységekben igen népszerű) inkább a fiókos megoldást választanák, plusz fiók megoldások is rendelhetőek külön a pulthoz. 90 cm-250 cm-ig választható a nagyság, a profi változat általában külön aggregátházzal rendelkezik, az egyszerűbb alsó beépített aggregátos. Sajnos a rozsdamentes lemez minősége némely gyártónál kívánnivalót hagy maga után, ezért célszerű a túl olcsó pulton elgondolkodni, és azt megbízható forrásból beszerezni. Egy jó tanács, mivel ezek a pultok általában beépítésre kerülnek, fokozott igénybevételnek vannak kitéve, javasoljuk folyamatos karbantartásukat. Kérje tanácsunkat, segítségünket!

Hozzászólás

Az email címe nem fog nyilvánosan megjelenni*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top