Blog

Latest Industry News

Üvegajtós fagyasztószekrény kontra fagyasztóláda

Üvegajtós fagyasztószekrény választékunk igen népszerű weboldalunkon. Fagyasztóláda nyilván akkor érdekli vevőinket, ha elegendő hellyel rendelkezik üzletében, és tény, hogy a zacskós mirelite áru a kosarakban talán jobban elhelyezhető, mint az álló fagyasztó szekrényben.Üvegajtós fagyasztószekrény igazán akkor jó, ha az üzletben korlátozott helyünk van. A szemmagasságban lévő termékek mindig jól fogynak. Az üvegajtós fagyasztószekrény ideális fagylalt, és egyéb mirelite áru eladására.

Két fajta is létezik, van  a statikus hűtésű olcsóbb változat, melynél általában a polcok nem állíthatóak és időszakonként leolvasztást is igényel, ha megnőtt a jégréteg. Mondjuk ez nem nagy gond, hisz időszakonként úgyis szükséges a takarítása a gépeknek. Kapható egy-, illetve két üvegajtós fagyasztószekrény is sőt felül ajtós, alul láda úgynevezett kombi változat, melynek a felső része akár +/- hűtéstartományban is állítható.

Praktikusabb, de drágább megoldás, ha ventilációs hűtésű, automata leolvasztású üvegajtós fagyasztószekrény kerül az üzletbe. Polcai áruféleségeknek megfelelően állíthatóak, kevésbé jegesednek. Legtöbb már LED-es világítással van ellátva, így kevésbé melegíti a belső kamrát. Egy tanács: ha ilyen üvegajtós fagyasztó áll az üzletünkben a polcok szélére, a világítás közelébe ne helyezzünk árut, mert azon a részen mindig magasabb a hőfok, a termék megolvadhat. Ezek a fagyasztók általában digitális vezérléssel vannak ellátva, viszont ha ezen akarjuk ellenőrizni a belső hőmérsékletet azt ne tegyük. Ez nem hőmérő. Elképzelhető, hogy extrém környezeti körülmények között sűrűbben olvaszt le, így többször van magasabb – akár pozitív – hőmérséklet a kijelzőn. Ez nem a fagyasztó hibája. Közvetlen hőtől óvjuk, alkalmazzunk ernyőt, fényvisszaverő fóliát ha ilyen helyre tesszük,  biztosítsuk a megfelelő szellőzést!  Ha egyéb kérdése lenne hívjon minket!

 

Hozzászólás

Az email címe nem fog nyilvánosan megjelenni*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top