Blog

Latest Industry News

Üvegajtós hűtő és fagyasztó párja

Kedvenc üvegajtós hűtő és fagyasztó beszállító partnerünknél igen nagy változások zajlanak mostanában. Múlt év szeptemberében cégünk volt “gazdája” az Interlevin Refrigeration Ltd. 50 éves évfordulóját ünnepelte Angliában. A tulajdonos nyugdíjbavonulása után egyenesen következett a cég eladása, mely az idén februárjában realizálódott. A vásárló pedig nem más, mint a legnagyobb beszállítójuk -nekünk is kedvenc partnerünk – a TEFCOLD A/S dán cég lett. Ez a terjeszkedés a mi tevékenységünket is igen csak befolyásolja. A cég új logisztikai központot nyitott a határunktól nem messze, Szlovéniában, ahonnan mi is kedvezőbb szállítási feltételekkel tudunk árut beszerezni.

Üvegajtós hűtő, fagyasztó, üvegtetős fagyasztóláda, rozsdamentes hűtő, munkaasztal, salátahűtő, háttérhűtő, pultba építhető bárhűtő, borhűtő stb. szerepel a kínálatukban. Ezeket alapos műszaki ellenőrzés mellett Távol-keleten gyártatják ill. Törökországban. 3 nagy raktárbázisuk van Európában, így mi is folyamatosan tudunk termékeikhez hozzájutni. Újdonságuk jelenleg a három üvegajtós 1500 literes hűtő ill. annak fagyasztó párja. Ennek segítségével nem szükséges hűtőkamrát, vagy telepített aggregátos hűtőt rendelni, hanem hosszabb falat is be tudunk rendezni üzletében. Legnagyobb előnyük a rugalmasság és a környezetbarát filozófia, fokozatosan folyik az átállás R600-as környezetbarát gázos hűtőkre. Az üvegajtós hűtő, az üvegtetős fagyasztóláda, a háttérhűtők már mind kaphatók környezettudatos kivitelben is. Az oly ritka alacsonyabb kivitelű üvegajtós hűtő is található a kínálatukban, 1,30, 1,60 m magas, hisz van ahol ez a paraméter is korlátozott. Hatalmas választék, nagy rugalmassággal, szeretünk ezzel a céggel dolgozni, és őszintén örülünk a sikereiknek. Már Magyarországon is sok elégedett vevő használja a terméküket.

Ők 30, mi csak 25 éve a hűtéstechnika világában, soha rosszabb számadatokat!

Hozzászólás

Az email címe nem fog nyilvánosan megjelenni*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Back to top