Blog

Latest Industry News

Üvegajtós hűtő – másképp

Közeledik a kánikula, a nyár így gondoltunk egyet szezon előtt segítünk Önöknek az üvegajtós hűtő kiválasztásában. Minden boltban, minden vendéglátóipari egységben találhatunk ilyen hűtőberendezést, akár ingyen adják a legnagyobb italgyártók, de több helyen már saját hűtőt vásárolnak, hogy a teljes termékválasztékuk kihelyezhető legyen. Hogyan válasszunk számunkra legmegfelelőbb hűtőt?

Sok vásárló igen kézenfekvő első kérdése, hogy mennyit fogyaszt az üvegajtós hűtő? Sajnos ez elég összetett dolog, mivel amelyik hűtőben nincs meg a megfelelő teljesítmény, az nem is fogja tudni a legnagyobb nyárban a megfelelő hőfokot. A nagyon alacsony fogyasztási, vagy teljesítményadat azt jelenti, hogy a kiválasztott hűtő közelít a háztartási kategóriához. Egy jobb teljesítményű üvegajtós hűtő 800-1000 literes változata 7-11 kW-ot is fogyaszthat naponta. A legtöbb konstrukció már olyan kompresszorral készül, ami eleve energiatakarékos és szervízbarát (kevesebb forgórészt tartalmaz). Az egyajtós hűtők fogyasztása mérettől függően 2,5-5 kW naponta.

A hűtőt sokan kültéren szeretnék használni, aminél azt vegyük figyelembe, hogy az üvegajtós hűtő lehetőleg fém kamrás legyen, kevés műanyag elemet tartalmazzon, hisz azok a mozgatásnál sérülhetnek. Erre ajánljuk a SMART termékcsaládot, melyet a Coca Cola fejlesztett ki, de standard változatban nálunk is kapható. Ez a robusztus gép fém házzal rendelkezik, belül is fém, LED-es világítással, elektronikus termosztáttal van felszerelve, önzáródó az ajtaja, és még az ajtókeret és fém. Igazi prémium minőség, egy picit drágábban, de mindenképp megéri.

Ha üvegajtós hűtő vásárlását tervezi keressen minket, segítünk, hogy kiválaszthassa az Önnek legjobbat!

Hozzászólás

Az email címe nem fog nyilvánosan megjelenni*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top