Szerviz

Szervizhálózatunk

Bővebb információkért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Cégnév:*
Telefonszám:
Érdeklődési kör: Étterem
Cukrászda/Kávézó
Pékség
Hotel/panzió
Nagykonyhai berendező
Belsőépitész
Élelmiszer
Ital
Klima-,hűtőszerviz
Egyéb
Konkrét ajánlatkérés::

Ugye sokan bosszankodtunk már akár otthon is a hűtőnkkel ha nem működött megfelelően? Hangos volt, vagy jegesedett. Ezek a problémák a kereskedelmi hűtőknél hatványozottabban jelentkezhetnek. Megrendelte az árut és ott áll hűtő nélkül? Nagy rendezvény közeledik és cserben hagyja a régi hűtőberendezése? A fagyipultban olvadoznak finom fagyiköltemények, holott az üzlet előtt hosszú sorok állnak?

Szerencsére mi “hosszú távra” gondolkozunk. Az eladott italhűtők, süteményes pultok,  rozsdamentes berendezések  hibaszázaléka nálunk 2 % alatt marad a teljes forgalmunkat tekintve. Ugye ez nem is olyan sok? Ha baj van ott vagyunk  24 órán belül, ha tehetjük, de lehet, hogy még aznap. Országosan 25 szerviz ponttal rendelkezünk, hogy ne kelljen sokat várni a szerelőre.

Legegyszerűbb,  ha a raktárunkban átadott garanciajegy szervizlistájából kiválasztja az Önhöz legközelebb eső szervizt és közvetlenül jelenti be a gépet, de hivását mi is szivesen fogadjuk.

Az Interlevinnél sosem kell a kiszállási díjat a garancián belül kifizetni!

Szervizeink természetesen a garancián túl is megjavítják a hűtőket, illetve célszerű legalább egy évben egyszer a hűtőberendezéseket karbantartani!Az általunk importált hűtőkhöz a gyári ill. csereszabatos alkatrészellátás mindenkor biztosított!

Problémája van? Kérdezzen bátran!

Back to top